martes, 13 de marzo de 2007

La promoció del Flix a 1a Regional


Una cosa que esta cada vegada mes aprop es que la J.E.Flix pugi a 1a regional, fa molts anys que s'intenta aconseguir aixo pero encara no es possible, pero aquest any em semble que si. El flix a quedat segon a la lliga per detras nomes de l'horta i s'ha plantat a la promocio per a la lliga d'ascens, sera dificil pero si i posen ganes i els animem segur que u aconseguiran.
I valtros que creieu que el flix pujara a primera regional???? digueu si o no i farem una enquesta averem que opineu deixeu un comentari dien si o no plis!!!!!! dew

Porra del Flix-Ascó



Com ya e dit abans el dia 14 d'abril es jugara el partit de FLIX vs ASCÓ a l'estadi de la ventonella i vull dir que podeu deixar en un comentari el resultat del partit.

qui quanyi tindra una...vosaltres poseu el resultat que de la resta ya m'en encarrego yo sort xD!!!!

lunes, 12 de marzo de 2007

YO




Bueno este soc yo, jugo a l'Escola de futbol de flix, porto lo numero 2 i jugo d'extrem o a vegades de punta, esta temporada es la que he marcat mes gols, en porto 19 i encara queden bastants partits "ficali uns 30 xd!!!

porto unes botes adidas predator i res mes de futbol.

La nostra colla es la millor:guiu,xol,terré,pichi,munyi,arbons,xaxu,aleix,ferrús, nerea,elenes,marta,judit,carla,cristina... i alguns + petits com pere,marcel, arnau, rotce... del 95: Marina, carola, gladis, xenia, marta, joana i del 92 pibe como no!!!!I una xiqueta que no dire el nom perque els amics ya saben.

I de caracter soc timid pero una mica "xulin" m'ancante lo futbol. Tambe els misters de futbol jordi "totte" i gerard "negre" que sou i sereu els meus idols!!!!!

I res mes puc descriure'm de mi mateix i agregeu comentaris plis!!!!

Maxi Lopez



Este es el meu jugador preferit "MAXI LOPEZ", que molts no el coneixeran de res, i els que el coneixen diran "que dolen que es" pues una mica de rao tenen pero tambe te el seu punt bo.

tindria que ser un jugador golejador però no marca gaires gols, desde que a fitxat pel barça no ha marcat gaires gols però els que marca són importants com el del chelsea... porte unes botes F 50+ i per mi es bo pero hi ha dies que...

domingo, 11 de marzo de 2007

Flix vs Ascó


El dia 14 de abril a l'estadi de la ventonella es jugara el partit que enfrontara al E.F.Flix - Ascó E.F, que s'iniciara a les 11:30 del matí i que si l'arbit deixa serà un partit força emocionant entre el 1r i el 3r de la lliga.
L'altra vegada que el Flix ha rebut a l'Ascó van empatar a 1 en gols de Oriol de falta i Troyano, el flix m'ereixia guanyar pero...i quan s'han enfrontat a Ascó el flix ha perdut les dues vegades per 3-1(gol meu) i 7-2 (gols meu i d'Oriol).
Aixo es tot del derbi que es jugara el 14 d'Abril (podeu deixar el resultat que creieu en un comentari.
VISCA EL FLIX!!!!!!